Welkom op de site van de DSL!

In samenwerking met de Karaokebar de "Happy Seconds" heeft DSL (De Stichtse Locomotief) deze site opgezet. Waarom? Daarom! Ameland zal het weekend van 16, 17 & 18 juni 2017 in het teken staan van beach rugby, en de Utrechste Studenten van de U.S.R.S. zullen dit rugby feestje zeker niet aan zich voorbij laten gaan! Be prepared... De Stichtse Locomotief zal ook dit jaar weer niet alleen de Amelandse stranden en campings met vreugde vervullen, maar ook de karaoke bar de Happy Seconds wordt weer omgetoverd tot de beste uitgaansgelegenheid die het eiland te bieden heeft.

Dit alles uiteraard in het teken van niets minder dan zon, strand en rugby! De Ameland Commissie 2016 heeft er zin in in ieder geval, wij hopen jullie ook!

Meer informatie over het Ameland Beach Rugby Festival vind je op de onze 'The Tournament' pagina. Op deze pagina is ook meer informatie te vinden over hoe je in te schrijven voor dit geweldige (zonnige) evenement, en hier kan je ook het inschrijfformulier downloaden. Stuur deze z.s.m. op naar de Ameland Commissie voor je eigen personal page op deze site (zie hier de inschrijvingen tot zover) incl. je personal stats en je favo zomerhitje!

  • Contact

    Klik hier voor de locatie van de Happy Seconds karaoke bar 2017 om het eiland Ameland!

    More